Karşıyaka Kanarya Severler Derneği 2023 – 2024 sezonuna Nergiz’de ki dernek binasından görkemli bir törenle merhaba dedi.

Açılışa Dernek Başkanı Erden Aksoy ve Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Sernofil Dernek Başkanı İzzet İdil, İzmir York Kulüp Başkanı Süleyman Çağlar, Akhisar Kanarya Severler Dernek Başkanı Tarık Yazım, Aydın Kanarya Severler Dernek Başkanı Alican İnce, Eşrefpaşa Kanarya Severler Dernek Başkanı Bülent Adar, Manisa Kanarya Severler Dernek Başkanı Ersan Güvenli ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Önceki dönem dernek başkanı ve yakın zamanda vefaat eden Şeref Körk için helva ve tavuklu pilav dağıtıldı.

HEDEFİMİZ KARŞIYAKAMIZI KANARYA YETİŞTİRİCİLERİ ARASINDA DÜNYA MARKASI YAPMAK

Açılış Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Karşıyaka Kanarya Severler Dernek Başkanı Erden Aksoy şunları söyledi;

'2023 – 2024 sezonunu üye arkaşlarımız için bir önceki sezona göre daha başarılı geçmesini ve bol madalya ve ödüllü bir sezon olmasını diliyorum.

Bizler Dernek Olarak Karşıyakamızı Yeşil Kırmızı  renklerimizi yalnızca ülke içinde ki yarışmalarda temsil etmiyoruz ülke dışında gerçekleştirilen Dünya şampiyonalarına da katılıyoruz. Bizlerin amacı ve hedefi belli Karşıyakamızı Kanarya yetiştiricileri arasında dünyaya markası yapmak bunuda hep birlikte başaracağız. Bizlerin hedefi ülkemizde ki yarışmalarda alacağımız derecelerle sürekli olarak ilk beş içerisinde yer almak üretimlerimiz ve çalışmalarımız bu yönde elbirliğiyle ilerliyor. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması için derneğimize katılımlarını sağlamak içi çalışmalarımız devam ediyor. Gençler arasında da Kanarya sevgisinde artış gözlemliyoruz.’ Dedi.

Konuşmaların ardından dernek üyelerinin derneğe gelir getirmesi için bağışladıkları kanaryalar ve mamalar açık arttırmayla sahiplerini buldu. (Ebru Erdem)