İP’İN ADAYI HASAN

Kafaoğlu’nun güdümünden bir türlü çıkamayan, yardımcılarının hırsları yüzünden yanlışlar yapan, bir ara hızını alamayıp Yücel Yılmaz’a kafa tutmaya kalkan, sonra boyunun ölçüsünü alıp yerine oturan Hasan Avcı’nın AK Parti’de ipi çekildi. Şimdi istikamet mensup olduğu cemaatin pek bir sevdiği İYİ PARTİ!

Bulduğu her fırsatta mensubu olduğu Süleymancılar Cemaatine bağlılığını dile getiren, onu yetiştirdikleri için duyduyu minneti anlatan Hasan Avcı bu kez çok kritik bir yol ayrımına geldi. Bildiğiniz gibi; Hasan Avcı Altıeylül Belediye Başkanı olduğundan beri belediyenin insiyatiflerini kendi cemaatine kullanmaktan hiç çekinmedi. Cemaatin açtığı yurtlara yer tahsisi olsun, inşaat yardımı olsun, iş makinaları olsun, parke taşları olsun, bir kez bile cemaatini üzmedi ve ne istedilerse verdi.

Son seçimlerde İYİ Parti’yi desteklediğini açık açık belli eden Süleymancılar, bu kez Hasan Avcı’dan siyasi kariyerini etkileyecek bir hareket bekliyor. Hasan Avcı’nın AK Parti tarafından üstünün çizildiğini ve aday gösterilmeyeceğini anlayan Cemaat, Avcı’ya “AK Parti’den istifa et, İYİ Parti’den Aday ol” sinyali verdi. Hasan Avcı henüz bu çağrıya yanıt vermedi ama siyaseten bittiklerinin farkında olan Avcı’nın yardımcılar İYİ Parti adaylığına sıcak bakıyor... (Necdet Pekmezci)