Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 'Tüm olumsuzluklara rağmen Seyhan’a en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz' dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 'Tüm olumsuzluklara rağmen Seyhan’a en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz' dedi.
Muhtarlardan mahallelerindeki sorunları ve talepleri dinleyen Akay, devam eden ve planlanan hizmetler hakkında muhtarları bilgilendirip, sorun ile eksikliklerin giderilmesi için bürokratlara gerekli talimatları verdi. Seyhan’ın her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Akay, 'Kentimize ve halkımıza en iyi hizmeti vermek için dün olduğu gibi bugün de yarın da mahallelerin ihtiyaçlarını, sorunlarını en iyi bilen muhtarlarımızla birlikte çalışıp, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz' diye konuştu.
Adana halkı için çalıştıklarını ifade eden Akay, 'Pandemi, deprem, ekonomik kriz gibi sorunların neden olduğu tüm olumsuzluklara mukabil, daha planlı, programlı, tasarruf ve üretim odaklı bir anlayışla hiçbir hizmeti aksatmadan halkımız ve kentimiz için çalışıyoruz. Hizmetlerimizi, mahallelerin sorunlarını, mahalle halkının ihtiyaçlarını en iyi bilen muhtarlarımızın görüş, talep ve önerileriyle öncelik sırasına göre planlayıp hayata geçirdik. Böylece kıt kaynakları en doğru şekilde kullanabilme olanağına kavuştuk. Desteklerinden dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da en iyi hizmeti verebilmek için muhtarlarımızla birlikte çalışıp, birlik ve beraberlik içinde her şeyin en iyisine layık olan Seyhan’a ve Seyhanlıya hizmet edeceğiz' ifadelerine yer verildi.
Toplantıya katılan muhtarlar sırayla söz alıp, mahallelerinin ihtiyaçlarını, sorunlarını ve taleplerini doğrudan Akay’a aktardı. Akay, mahallelere verilen hizmetleri ve sorunların çözümü için planlanan hizmetler hakkında da muhtarları bilgilendirdi.