CHP Edremit Belediye Meclis Üyesi Filiz Sırma Uluç ve oğluna Altınoluk’ta 3 kişi tarafından saldırı düzenlendi. Darp edilen Filiz Sırma Uluç ve oğlu Ulaş Uluç, Edremit Özel Körfez Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Edremit Belediyesi CHP Edremit Belediye Meclis Üyesi Filiz Sırma Uluç ve oğluna  yapılan saldırı ile ilgili kınama yazısı yayınladı. 
"Edremit Belediye Meclisimizin kadın üyelerinden ve yakın çalışma arkadaşımız FİLİZ SIRMA ULUÇ, bugün (06 Eylül 2023 Çarşamba) oğlu ULAŞ ile birlikte Altınoluk'ta kendilerine yapılan bir sözlü tehdit olayı ile ilgili Jandarma Komutanlığı’na ifade vermekten dönerken iş yerlerinin önünde üç kişi tarafından ağır şekilde darp edilerek kaldırıldıkları Edremit Özel Körfez Hastanesi'nde tedavi altına alınmışlardır.
Meclis Üyemiz FİLİZ SIRMA ULUÇ'un vücudunun çeşitli yerlerinde şişme ve morarmalar mevcut olup, oğlu ULAŞ ise darbeleri vücudunun çeşitli bölgelerinde olmakla beraber çoğunlukla baş ve kafa kısmına aldığı için, meydana gelen çoklu kırık ve beyin hasarı nedeni ile durumu ciddiyetini koruyor olup anne oğulun tedavilerine Özel Körfez Hastanesi'nde devam edilmektedir.
Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan olayı haber alır almaz derhal hastaneye giderek kendilerini ayrı ayrı ziyaret edip, hastane yetkililerinden sağlık durumları hakkında ayrıntılı bilgi almıştır.
Meydana gelen bu son derece çirkin saldırıda meclis üyemizin bir kadın olduğu düşünüldüğünde son yıllarda ülkemizin en büyük kanayan yaralarından biri haline gelen “KADINA ŞİDDET” olayı ile birlikte, annenin gözü önünde biricik oğluna, oğlunun yanında da annesine yapılan ve hiçbir akıl ve vicdan sahibinin asla kabul edemeyeceği bir 'VAHŞET'e dönüşmüş olan bu menfur saldırıyı Edremit Belediyemizin başkanlık makamından en küçük birimine kadar şiddetle ve esefle kınıyor; toplumda kin, nefret ve intikam duygularını körükleyen bu tür acı ve çirkin olayların ilçemizde ve ülkemizde biran önce son bulması ve de olayın faillerinin hak ettikleri cezaya çaptırılmaları en önemli temennimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle kadın meclis üyemiz Sayın FİLİZ SIRMA ULUÇ ve oğlu ULAŞ evladımıza ‘GEÇMİŞ OLSUN ve ACİL ŞİFALAR' dileklerimizi iletiyoruz." (Haber Merkezi)