Vali İsmail Ustaoğlu ‘Muhtar Buluşmaları’ uygulaması kapsamında vatandaşın elçileriyle bir araya geldi.

Mahallelerdeki ihtiyaçları gidermek, sorunların çözülmesine hız kazandırmak için Vali Ustaoğlu’nun İlimizde ilkini gerçekleştirdiği buluşmaya; Altıeylül İlçesine bağlı Bahçedere ve İnkaya Mahallesi Muhtarları, Karesi İlçesine bağlı Kabakdere, Yıldırım ve Kocaavşar Mahallesi Muhtarları, Balya İlçesine bağlı Hacıhüseyin Mahallesi Muhtarı, Edremit İlçesine bağlı İbrahimce Mahallesi Muhtarı ile İvrindi İlçesine bağlı Gömeniç Mahallesi Muhtarı katıldı. 

Mahallelerdeki yol, sulama gibi birçok konuda vatandaşların talep ve ihtiyaçları iletmeleri için muhtarları tek tek dinleyen Vali Ustaoğlu ‘Muhtar Buluşmaları’nın öncelik ve ihtiyaca göre yapılacak çalışmalara hız kazandıracağını belirtti. 

Muhtarların devletin vatandaşla arasında önemli bir köprü olduğunu söyleyen Ustaoğlu, “Mahallelerimiz ile ilgili konularda en sağlıklı bilgiye ulaşma noktasında sizler bizim en çok iç içe olduğumuz bir konumda yer alıyorsunuz. Geniş bir coğrafyada bulunan Balıkesir’imizde muhtarlarımızla koordinasyon içerisinde olacağız. Bizim de devlet olarak kapımız sizlere her zaman açık. Çünkü sizler devletimizin güleryüzü ve merhametini en ücra köşeye ulaştırma anlamında çok önemli görevler ifa ediyorsunuz.” şeklinde konuştu. 

Vali Ustaoğlu’na Kuva-yi Milliye Şehri Balıkesir’deki görevinin hayırlı olmasını dileyen muhtarlar talep ve ihtiyaçlarını ilettiler. (Balıkesir Valiliği)