Turhan Çömez’in son dönemdeki “YEREL SEÇİMLERDE KİMSE BİZDEN DESTEK BEKLEMESİN” çıkışları, yaklaşan 2024 seçimleri öncesi Balıkesir’de seçmenlerin kafasını karıştırdı.

Herkes CHP’li Ahmet Akın ile AK Parti’li Yücel Yılmaz’ın kafa kafaya çarpışmasını beklerken araya Turhan Çömez’in girmesi 2014 ve 2019 seçimlerinde yaşanan kaotik durumu hatırlattı!

Balıkesir’li seçmen şimdiden “Ahmet Akın tek aday olursa seçimi kazanma oranı daha yüksekken, Turhan Çömez oyları bölmek için mi çıkacak” demeye başladı.

Durum böyle olunca vatandaşın aklına geçmişte yaşanan seçimler geldi. Hatırlanacağı gibi;  2014 seçimlerinde Edip Uğur – Sami Sözat karşılaşması ve 2019 seçimlerinde Ahmet Akın bypass edilerek  Yücel Yılmaz – İsmail OK karşılaşması yaşanmıştı. Hatta son seçimlerde işin içine Demokrat Parti bile girmişti.

Şimdi 2024 seçimlerinde olası Yücel Yılmaz ve Ahmet Akın karşılaşmasında muhalefet kazanmaya daha inançlıyken, Vatandaş, “İYİ Parti’li Turhan Çömez’in Büyükşehir Adayı olarak sahneye çıkması oyları bölmekten başka bir işe yaramayacak” yorumları yapıyor. Muhalefet kanadının önde gelen isimleri ise, “Yücel Yılmaz ve Turhan Çömez arasında gizli bir ittifak mı var” sorusunu soruyor. (Haber Merkezi)