Engelsiz Şehir Balıkesir Meclisi Toplumun Farklı Kesimleriyle Buluşmaya Devam Ediyor.

Engelsiz Şehir Balıkesir Meclisi Başkanı Alper Şentürk ve Yürütme Kurulu Üyeleri, çeşitli etkinliklere katılarak toplumun farklı kesimleriyle buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda:

Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası Ziyaretleri (7-14 Ocak): Engelsiz Şehir Balıkesir Meclisi, görme engelli bireylerle bir araya geldi. 
Bigadiç ve Savaştepe Yürütme Kurulu Üye Ziyaretleri: Yürütme Kurulu Üyeleri, Bigadiç ve Savaştepe ilçelerindeki çalışmaları yerinde inceledi ve bölgedeki engelli vatandaşlarla bir araya gelerek ihtiyaçları konusunda bilgi alışverişinde bulundu.
Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi Öncülüğünde Kişisel Sergi Ziyareti: Özel gereksinimli  üyenin açmış olduğu kişisel sergiyi ziyaret ederek, Engelsiz Şehir Balıkesir Meclisi, üyelerinin sanatsal etkinliklere katılımını destekliyor.
Balıkesir Karesi Tatlıpınar İlk Okulu Ziyareti: Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ve özel gereksinimli bireylerle birlikte Balıkesir Karesi Tatlıpınar İlk Okulu'nu ziyaret eden meclis üyeleri, öğrencilere engelli bireylerle ilgili bilgi paylaşımında bulundu ve spor etkinlikleri düzenledi.
Türkiye Sakatlar Derneği Balıkesir Şube Başkanlığı Ziyareti: Türkiye Sakatlar Derneği Balıkesir Şube Başkanlığı, Engelsiz Şehir Balıkesir Meclisi  işbirliği ve dayanışma konuları ele alındı.
Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Bedri Korkmaz Ziyareti: Meclis üyeleri, Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Bedri Korkmaz ile görüşerek engelli sporunun Balıkesir'deki gelişimi ve deneyim paylaşımında bulundular.
Görme Engelliler Gençlik ve Spor Derneği Kahvaltı Programı: Görme Engelliler Gençlik ve Spor Derneği ile düzenlenen kahvaltı programında, engelsiz bir geleceğe yönelik projeler ve etkinlikler ele alındı.
Engelsiz Şehir Balıkesir Meclisi, toplumda farkındalık oluşturmayı ve engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmayı hedefleyerek, etkinliklere aktif bir şekilde katılım göstermeye devam ediyor. (Ebru Erdem)