CHP Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hakan Şehirli, Ramazan ayının manevi atmosferinde gençlerle bir araya gelerek keyifli bir iftar sonrası aktiviteler gerçekleştirdi. Şehirli, gençlerle oyun merkezinde buluşarak Go-kart yarışlarından bowling maçlarına, basketbol karşılaşmalarından eğlenceli oyunlara kadar birçok aktiviteye katılarak gençlerle samimi anlar yaşadı.

Gençlerle bir araya gelirken önemli bir mesajı da vurgulayan Şehirli, her projesinin uzun vadeli düşünülerek gençlerin geleceğine yönelik yatırımlar yapılması gerektiğini belirtti. "Altıeylül Belediyesi'ni aldığımızda temel amacımız gençlerle birlikte olmak, onların duygularını anlamak ve onların geleceği için projeler geliştirmek. Bu nedenle gençlerle bir araya gelmek, onların düşüncelerini dinlemek ve gelecek seçimler değil, gelecek nesiller için planlama yapmak önemli" diyerek gençlerin önemine vurgu yaptı.

Şehirli ayrıca, gençlerle geçirdiği keyifli zamanı şöyle değerlendirdi: "Bu güzel akşamda gençlerle bir araya gelerek hem eğlendik hem de geleceğe dair önemli mesajlar paylaştık. Gençlerin enerjisi ve heyecanıyla dolu olan bu anlar benim için çok değerli. Gelecek nesilleri düşünerek yapılan her yatırımın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hissettim. Gençlerle birlikte olmak, onların geleceğine yönelik umut dolu adımlar atmak benim için büyük bir mutluluk."

Haber: Murat YILMAZ