Kırsal mahalle ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

GÜCÜMÜZLE GELİYORUZ

Meryemdere mahallesinde vatandaşlarla iftar yapan Cumhur İttifakı adayı Mesut Eray, son haftalarda Bakanların Balıkesir'e yapmış olduğu ziyaretlere değinerek şunları söyledi, “Meryemdere mahallemize ikinci kez geliyoruz. Bana teveccüh gösterirseniz, beni 1 Nisan’dan itibaren daha sık göreceksiniz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu hafta bütün bakanlarını büyükşehirlere görevlendirdi. Altıeylül’e Tarım Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı geldi. Karaman’da binlerce vatandaşımızın katılımıyla kendisini ağırladık. Sonra, önceki dönem Sanayi Bakanımız Sayın Mustafa Varank geldi, onunla da 2. Gündoğan mahallemizde güzel bir miting yaptık. Ardından, Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hayati Yazıcı’yı ağırladık. Şimdi de önceki dönem Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar geliyor, onu da Altıeylül’de ağırlayacağız. Bakanlarımızın Balıkesir’e geliyor olması, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte, bizim arkamızda olduğunu gösteren bir davranıştır. Hizmet verme noktasında hiçbir sıkıntımız yok, gücümüzle geliyoruz.” dedi.

KOLTUKLAR KİMSENİN MALI DEĞİL

Cumhur İttifakı adayı Mesut Eray, yerel yönetimlerde uyumun önemine dikkat çekerek şunları söyledi, “Siz kıymetli vatandaşlarımız, yerel yönetimlerde uyum içinde hareket etmenin, hizmet etme noktasında ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Ben Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir mitinginde elini kaldırdığı ve sizlere ilan ettiği Cumhur İttifakı adayı Mesut Eray olarak karşınızdayım. Gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ile, gerekse Ankara’da bakanlıklarımızla, genel merkezimizle el ele verip, uyum içinde hareket ederek sizlere hizmet vermeye talibim. Çakma siyaset yapanlara gerçek belediyecilik anlayışının ne olduğunu göstereceğiz. Kimse kusura bakmasın, koltuklar kimsenin malı değildir. Bizler emanetçi olarak o koltuklara oturuyoruz, o koltuklar milletindir. Bizim davamız koltuk davası değil, vatana, millete hizmet davasıdır. Bu düşünceyle kırsal mahallelerimize öncelik vererek, yarım kalan, bitirilmemiş işleri bitirip, daha müreffeh yaşam alanlarına kavuşmanız için var gücümüzle çalışmaya, hizmete talibim.” Dedi.

 

Meryemdere, Kozören ve Küpeler mahalle ziyaretlerine, bir dönem Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı yapmış olan Av. Hasan Demiraslan, Ak Parti Altıeylül İlçe Başkanı Erdinç Alcan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Alper Okçelik, Meclis Üye adayları ve teşkilat mensupları katıldı.