Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde gerçekleştirdikleri asayiş, trafik ve huzur çalışmalarında 16 aranan şahsı yakalarken, 91 araca da 318 bin TL para cezası kesti.

İl Emniyet Müdürlüğü Milli Güvenlik, genel sağlık ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması, suç veya kabahatin işlenmesinin önlenmesi, şüpheliler ile aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik il genelinde denetleme ve operasyonlar gerçekleştirdi. 95 ekibin ve 238 personelin katıldığı uygulama çalışmalarında asayiş yönünden 2 bin 347 şahıs sorgulandı. Yapılan sorgulamalarda; bir şahıs borçlunun ödeme şartını ihlali, bir şahıs basit yaralama, bir şahıs ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma, bir şahıs hırsızlık, bir şahıs Kumar oynanması için yer sağlama, bir şahıs Uyuşturucu madde kullanmak, ve 10 şahıs Yoklama kaçağı/Bakaya suçlarından olmak üzere 16 Aranan şahıs yakalandı.

Sürücülere ceza yağdı!

Gerçekleştirilen trafik uygulamalarında ise; 919 araç denetlendi. Yapılan denetimde kusurlu bulunan 91 araç sürücüsüne toplam 318 bin 708 TL para cezası kesildi. 19 araç ise trafikten men edildi.

Haber: Sedef ASLAN ŞİMŞEK