Bandırma Belediyesi’nin halk odaklı projelerinden biri olan İkinci Kent Lokantası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Eski Hal Binası’nda kapılarını açıyor. Halkın uygun fiyatlarla kaliteli ve sağlıklı yemeklere erişimini sağlayacak olan bu yeni lokanta, Bandırma Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir yansımasıdır.

İlkinin 17 Eylül Bandırma’nın Kurtuluş Gününde CHP Genel Başkanı Sn. Özgür Özel’in açılış kurdelesini kesmesiyle hizmete açılan ve büyük ilgi gören Kent Lokantası projesinin ikinci şubesi ile bu hizmetin daha fazla insana ulaşması hedefleniyor. 4 çeşit yemeğin 50 ₺ olduğu kent lokantası vatandaşlara kaliteli ve hijyenik yemek yeme olanağı sağlıyor.

Başkan Dursun Mirza açılışla ilgili yaptığı açıklamada, “Kent lokantalarımız, hem ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşlarımıza destek oluyor hem de sosyal dayanışmanın güçlenmesine katkı sunuyor” dedi.

İkinci Kent Lokantası’nda, tıpkı birincisinde olduğu gibi, her gün farklı ve besleyici menüler sunulacak. Lokanta, özellikle dar gelirli vatandaşlar, emekliler ve öğrenciler için büyük bir kolaylık sağlayacak.

Tüm halkımızı, Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla birlikte Kent Lokantası’nın açılışına bekliyoruz.

(Bandırma Belediyesi)