Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, 81 il başkanının katılımı ile gerçekleşen toplantıda ortak hedefin iktidar olarak vurgulandığını belirterek, “İlk seçimde Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini iktidar yapacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Muğla'da 81 il başkanının katılımı ile gerçekleşen CHP İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.
Genel Başkan Özgür Özel’in başkanlığında yapılan toplantıda gelecek seçimlerdeki stratejilerin yanı sıra, halkla daha güçlü bir bağ kurma hedefinin vurgulandığı bilgini veren Başkan Köybaşı, şunları söyledi:
HER ŞEYİN VAR ÇARESİ
“Muğla il başkanlığının ev sahipliğinde yaptığımız il başkanları toplantımız 2 gün yoğun oturum ve görüşmelerle oldukça verimli şekilde geçti. Genel başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla son oturumumuzu yapıp toplantımızı tamamladık. 81 il başkanı olarak genel merkezimizle birlikte ortak hedefimiz İktidar. İlk seçimde Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini iktidar yapacağız. Her şeyin var çaresi: Adı Cumhuriyet Halk Partisi.”
Haber: Oğuzhan GECER