İYİ Parti’den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı gösterilen Turhan Çömez için “adaylıktan çekilebilir” sesleri yükselmeye başladı. Adaylığı açıklandığı gün Ankara’da bile olmayan Turhan Çömez’in aday gösterileceğinden kendisinin de haberi olmadığı iddiası ortalığı kasıp kavurdu!

31 Mart yerel seçimler öncesi adaylar ile çalkalanmaya başlayan Balıkesir siyasetinde Turhan Çömez’in aday açıklanması ile İYİ Partili seçmen adeta parçalandı ve büyük bir bölümü “Ahmet Akın’a verilen söz tutulmalıydı” diyerek Çömez’in adaylığını reddetti. Çömez’in yakın çevrinden “aday gösterileceğinden kendisin bile haberi yoktu. Merak Akşener aday gösterdi yoksa Turhan Çömez, Bandırma için aday olmak istiyordu. Bandırma’da seçilmediği takdirde genel başkanlık için Meral Akşener’in karşısına çıkacaktı” iddiaları Çömez’i daha zor duruma soktu.

AKŞENER SON ZİYARETİNDE “SAHİP ÇIKACAĞIZ” DEMİŞTİ!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in son Balıkesir ziyaretinde CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ile ilgili açıklamasında “Bizlerin Ahmet Akın ile ilgili bir sorunumuz yok” ifadeleri “Ahmet Akın’ın karşına aday göstermezler” olarak yorumlanan Akşener’e, Turhan Çömez’in adaylık açıklamasını yaparken “bir gıcıklık daha yapacağım” diyerek açıklamasını Balıkesirli iyi partililer Ahmet Akın’a yapıldı olarak gördüklerini ifade ettiler.

DURSUNBEYLİ İYİLER TAM DESTEK VERDİ!

Balıkesir’de seçim çalışmalarına her alanda devam eden CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’ın Dursunbey ziyaretinde İYİ Parti Dursunbey İlçe Başkanı başta olmak üzere yönetimi kucakladı. Turhan Çömez’in adaylıktan çekileceğini düşünen Dursunbeyli İYİ’ler, Akın’a yanında olacakları konusunda söz verdikleri iddia edildi.

Haber: Hüseyin TÜLEK