Cumhuriyet Halk Partisi Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, çalışanın, üreticinin, sanayicinin emeğinin karşılığını alamadığına vurgu yaparak, “. 30 Haziran'da emeğin başkenti Kocaeli Gebze’de geçinemeyenlerin sesi olmak için buluşuyoruz. Emek sömürüsüne karşı sesimizi yükseltelim” çağrısı yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, partisinin 30 Haziran'da Kocaeli'de gerçekleştireceği “Geçinemiyoruz Mitingi” ile ilgili açıklama yaptı.
Çalışanın, üreticinin, sanayicinin emeğinin karşılığını alamadığını vurgulayan Başkan Yılmaz, “O halde emek sömürüsüne karşı sesimizi yükseltelim” çağrısı yaptı.

GEÇİNEMEYENLERİN SESİ OLMAK İÇİN BULUŞUYORUZ
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 30 Mart yerel seçimlerinden sonra alanlarda emek mücadelesini yükselttiğine işaret eden Başkan Yılmaz, “Krizin faturasını emekçiye çıkarmaya çalışan iktidara karşı; kirasını ödeyemeyen, mutfakta tencere kaynatamayan, insanlık onuruna yakışmayan asgari ücret ve emekli aylığı ile geçinmeye çalışan, ektiği ürünün karşılığını alamayan çiftçimizin yanındayız.
Emekliler, atanamayan öğretmenler ve mülakat mağdurları, çay ve buğday üreticileri için düzenlenen mitinglerden sonra 30 Haziran'da emeğin başkenti Kocaeli Gebze’de geçinemeyenlerin sesi olmak için buluşuyoruz” dedi.

Haber: Sena IŞIK