Balıkesir Taşıyıcılar ve Nakliyeciler Kooperatifi’nin (BAŞÖTKOP) olağan genel kurulu geçtiğimiz Cumartesi günü yapıldı. Şoförler Odası Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurul; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı ardından Divan Kuruluna Başkanı olarak Nevzat Güneş’in seçildi ve mevcut başkan Erol Çetin ve yönetim kurulu üyelerinin ibra edilmesiyle devam etti.

Gerçekleştirilen kongreye Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Rıza Tekin ile BAŞÖTKOP üyeleri katılım sağladı.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HER ZAMAN NAKLİYECİLERİN YANINDA”

BAŞÖTKOP’un kongresine katılarak nakliyeciler ile bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman nakliyecilerin yanında olduğuna dikkat çekerek yeniden başkan seçilen Erol Çetin’e desteklerini sürdüreceğini belirtti. Başkan Akın: “Başkanımızın her zaman yanındayız. Şimdiden hayırlı olsun. Öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum. Burada birliği ve beraberliği temsil ediyorsunuz. Bir oldunuz, beraber oldunuz. Unutmayın ki her zaman yanınızda olan bir Balıkesir Büyükşehir Belediyesi var. Her daim yanınızdayız. Amacımız da derdimiz de sizin ekmeğinizin bereketini arttırmak. Beraber olmak kolay değil. Bunu siz başarmışsınız. İnşallah bundan sonra da yeni dönemde birlik ve beraberlik içinde sizin ekmeğinizi büyütmek için beraber çalışarak önümüzdeki engelleri kaldıracağız” dedi.

“BİRLİKTE ÇOK GÜÇLÜYÜZ”

Demokrasinin örneklerinden biri olan genel kurulda konuşma yapan BAŞÖTKOP Başkanı Erol Çetin, birlikte çok güçlü olduklarını belirterek şu ifadelere yer verdi: “Tek aday ile gerçekleştirilen genel kurulda yeniden BAŞÖTKOP Başkanı olarak seçilerek güven tazeleyen Erol Çetin: “Ben BAŞÖTKOP’un 7’nci dönem başkan adayıydım. Ben bu genel kurula tek aday ile gittiğimiz için öncelikle bütün ortaklarımıza ve bize destek veren herkese teşekkür ederim. BAŞÖTKOP’ta bir ilki daha başardık. Birlikte çok güçlüyüz ve daha çok güçleneceğiz. Bu BAŞÖTKOP’u en zirveye taşıyacağız.”

İŞTE YENİ YÖNETİM

Öte yandan BAŞÖTKOP’ta yeni yönetim yeni dönem yönetimi şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu: Erol Çetin, Harun Koç, Ferdi Yaşar, Doğan Dağlı, Ahmet Kaptan

Denetim Kurulu: Fatih Yavaş, İbrahim Gündoğan