Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 16 Eylül Pazartesi günü Balıkesir’e geliyor. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Balıkesir’i ziyaret edecek olan Genel Başkan Özgür Özel'in, çeşitli temaslarda bulunması ve parti içi görüşmeler yapması bekleniyor. Özel, Balıkesir ziyaretinde partililerle bir araya gelecek ve yerel seçimler sonrası süreci değerlendirecek.

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, gücümüze güç katmak ve iktidarın çoban ateşini Balıkesir’den yakmak için geliyor. Tüm Balıkesirli hemşerilerimizi bu anlamlı ziyarete katılmaya davet ediyoruz.”
Tüzük Kurultayı Sonrası Yeni Dönem Başlıyor
CHP’nin Tüzük Kurultayı süreci ve sonucunun, tüm örgütler tarafından oybirliğiyle onaylanması partide büyük bir memnuniyetle karşılandı. Bu durum, CHP tarihinde bir ilke imza atarak, parti içi birlik ve beraberliğin gücünü gözler önüne serdi. CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, oybirliğinin önemine dikkat çekerek, “Bu süreçte tüm örgütlerin görüşleri dikkate alındı ve talepler gerçekleşti. Kurultay, son yılların en geniş mutabakatıydı ve CHP örgütlerinin iktidara ne kadar motive olduğunun bir göstergesi oldu” dedi.
Başkan Köybaşı, kurultayla başlatılan "Var Bir Çaresi" kampanyasının devam edeceğini belirtti. Bu kampanya çerçevesinde CHP’nin, toplumun sorunlarını dile getirerek çözüm önerileri sunacağını ve bu sorunlara karşı CHP’nin hangi adımları atacağını ortaya koyacağını vurguladı.
Genel Başkan Özgür Özel’in Programı Açıklanacak
CHP Balıkesir İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Özgür Özel'in Balıkesir'i ziyaret edeceği belirtilirken, genel başkanın Balıkesir ziyaret programının detaylarının ilerleyen günlerde duyurulacağı ifade edildi. Ziyaret programı ile ilgili gelişmeler yakından takip edilecek.
Haber: Sena IŞIK