Geçtiğimiz gün Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin TBMM’nde Terörist Başı Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı açıklamadan sonra Büyükşehir ARENA Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Aziz Han, sessizliğini bozdu.

Han, bu saatten sonra ne MHP ne de Devlet Bahçeli’yle işim olmaz dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti;

“Bugün partisi MHP'nin TBMM'deki grup toplantısında MHP Milletvekillerinin gözünün içine baka baka 'Terörist Başı Abdullah Öcalan'ı istiklal savaşı yapmış ve kazanmış 'Gazi Meclisimiz' TBMM kürsüsünde konuşma yapmaya davet ederek ona af vaat edecek kadar 'akli melekelerinin sınırlarını zorlayan' (!) MHP Genel Başkanı DEVLET BAHÇELİ ve partisi Milliyetçi Hareket Partisi ile ÜLKÜCÜ' kökenden gelen ve ÜLKÜCÜLÜĞÜN tek ve ebedi lideri olarak sadece ve sadece merhum ALPARSLAN TÜRKEŞ'i tanıyan ve kabul eden ve sade bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve sade bir ülkücü olarak bu saatten sonra ne MHP ne de onun AKP'ye teslim olup onun sözcülüğüne soyunmuş lideri (!) DEVLET BAHÇELİ ile işim olmaz, olamaz..!

Bana hiç ama hiç kimse bu konuda gönül koymaya kalkmasın ve asla bu konuda 'Devletin ve Milletin Bekası' masallarını tekraren anlatmaya kalkmasın..!

Yoksa; üzülerek de olsa kalp kırmak zorunda kalırım..!

Bizim ÜLKÜCÜLÜK anlayışımızda da, milliyetçilik anlayışımızda da, BEKA konusuna bakış açımızda da;

'40 yıldır bu aziz milletin ve bu şanlı devletin başına bela olmuş, on binlerce vatan evladının kanına girmiş bir terör örgütünün ele başçısına af vaat etmek ve onu gazi meclisimizin kürsüsünden konuşma yapmaya davet etmek' gibi aşağılık bir düşünce yer alamaz..!

Terörist Başı ÖCALAN için dün miting meydanlarında 'asılsın diye' yağlı urgan atıp (!) bugün aynı terörist başı için TBMM kürsüsünden af vaat edip, Gazi Meclisimizin kürsüsünden konuşma yapmaya davet eden DEVLET BAHÇELİ ve onun başında olduğu MHP, bu ülkede gerçek Türk Milliyetçilerinin asla ve asla temsilcisi ve tek adresi olamaz ve olmamalıdır..!

Bugün TBMM kürsüsünden yaptığı bu talihsiz konuşma ile gerçek Türk Milliyetçilerini ve Ülkücülerin oyunlarını büküp başlarını öne eğdiren MHP Genel Başkanı DEVLET BAHÇELİ'yi bu anlamsız söz ve eylemi nedeniyle endişe ve şiddetle kınıyorum..!

İlerlemiş yaşına rağmen sürekli olarak MHP'nin başında kalma ve aktif siyaset yapma ısrarı (!) nedeniyle DEVLET BAHÇELİ'den şahsen her şeyi beklerdim de bugün, bu ülkede Türk Milliyetçiliğini ve ÜLKÜCÜLÜĞÜ bu kadar ayağa düşürüp gerçek Türk Milliyetçileri ile Ülkücü camianın başını yere düşüreceğini hiç ama hiç aklıma getirmezdim..!

Bugün artık söz bitmiş, tuz kokmuştur..! Bu Türk Milliyetçiliği ve Ülkücülük adına bir hayal kırıklığı ve milattır..

Bu nedenle bundan sonra asla ama asla hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır..!

Bugünkü MHP'nin siyaset anlayışı ve DEVLET BAHÇELİ'nin teslimiyetçi politikalarına rağmen bizler Türk Milliyetçiliği ve Ülkücü genlerimizle gurur duyuyoruz ve hayatımızın sonuna kadar da duymaya devam edeceğiz..

Çünkü biz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK gibi BOZKURT, Alparslan TÜRKEŞ gibi ÜLKÜCÜ'yüz.. Ne mutlu 'TÜRKÜM' diyene.. “

Haber: Sena IŞIK