Hasan Avcı havlu attı! 10 Ağustos'ta yazdığımız haber aynen gerçekleşti. Adaylığı sıkıntıya giren Hasan Avcı, "Yedek Akçesi" Ömer Munis'i sahalara sürdü. Kısacası AK Parti'de Altıeylül için kılıçlar çekildi. Hasan, "Ya ben, Ya Ömer" dedi... Şayet ikisi de aday gösterilmesse AK Parti'nin kaybetmesi için ellerinden geleni yapacaklar...

Hasan Avcı ve ekibi resmen AK Parti’nin kabusu oldu. İlk başlarda Büyükşehir Belediyesini isteyen ekip bunu başaramayınca, partiyi dizayn etmeye kalktı. Baktılar ki pabuç pahalı, bu sefer kendi koltuklarını koruma derdine düştüler. Gelinen son nokta gösteriyor ki; Hasan Avcı Altıeylül Belediyesine aday gösterilmezse, AK Parti’nin kaybetmesi için elinden geleni yapacak.

Aylar önce gazetemizin manşetinden yazdığımız olaylar bir bir gerçek oluyor. Adaylığı konusunda Genel Merkezden olur alamayan ve sıkıntıya giren Hasan Avcı, en güvendiği isim olan Ömer Munis’i sahalara sürdü. Sadece Munis’i ortaya atmakla kalmadı, hemen ardından, “Ömer’de olmazsa biz yokuz” tehdidi savurdu... (Necdet Pekmezci)