BU AYIP SANA YETER HASAN!

Yapamadığı hizmetleri yapmış gibi gösteren Hasan Avcı fena çuvalladı. Cumartesi günü yağan yağmurda Altıeylül’ü sel bastı... Evler lağım ve çamurla doldu... Başkan Hasan Avcı hem kendini, hem de Altıeylül’de oturan vatandaşları rezil etti..

Bu işi beceremediğini artık kabul et... Önümüzdeki seçimlerde daha fazla rezil olmak istemiyorsan, adabında bırak şu koltuğu!

Yağan kısa süreli bir yağmurda bile Altıeylül'de bir gram altyapı çalışması yapmadığın ortaya çıktı... Bir de utanmadan topu Büyükşehir'e ve Baski'ye atmaya çalışıyorsun... Yol yapılınca, kaldırım taşı döşenince, Büyükşehir'in hizmetlerini sahiplenmesini çok iyi biliyorsun ama... İş vatandaşa hesap vermeye gelince neden kaçak güreşiyorsun.. Neden kendi beceriksizliği örtüp, Yücel Yılmaz'ı hedef tahtasına koymaya çalışıyorsun... Toysun Hasan.. Çok toysun... Vatandaş kararını verdi... Seni artık o koltukta görmek istemiyor... Sende Belediye Başkanlığı gömleği yok... Artık bunu kabul et... Mart 2024 için de boş boş hayaller kurma...

(Necdet Pekmezci)