CHP Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, kadının, her alanda erkeklerle eşit haklara sahip olması için kadınlarla mücadeleye devam edeceklerini belirterek, “Hedefimiz kadını erkeği her alanda eşit Türkiye” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, CHP'nin 15'inci Olağan Kadın Kolları Kurultayı'nda genel başkanlığa seçilen Osmaniye Milletvekili Asu Kaya’yı tebrik etti.
Kadının, her türlü toplumsal ve fiziki baskıdan uzak, özgürce yaşadığı toplumun önemine vurgu yapan Başkan Yılmaz, şunları söyledi: “4 yıl boyunca Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevini yürüten Aylin Nazlıaka ve ekibine partimize yaptıkları katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum. Hedefimiz kadını erkeği her alanda eşit Türkiye. Kadının yönetimde, siyasette, çalışma yaşamında, eğitimde, hukukta, evrensel hak ve özgürlüklerde ve diğer tüm alanlarda erkeklerle eşit haklara sahip olması için kadınlarımızla mücadelemiz sürecektir. Kadın Kolları Kurultayı'nda genel başkanlığa seçilen Osmaniye Milletvekili Asu Kaya’yı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Her şey çok güzel olacak.”

Haber: Sena IŞIK