Bağımsız Karesi Belediye Başkan Adayı Osman Kılıç, AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan’ın kendisine yönelik itibarsızlaştırma çalışmaları yaptığını söyleyerek, Orkan’a ateş püskürdü. Kılıç, “Küçük Emrah gibi ağlamayı bırak! Biz senin gibi gücümüzü makamdan değil bizzat Egemenliğin gerçek sahibi milletimizden alıyoruz” dedi.

Bağımsız Karesi Belediye Başkan Adayı Osman Kılıç, AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan’ın kendisi hakkında yerel gazetelerde halkı yanıltıcı haber yaptırdığını iddia etti. Başkan Adayı Osman Kılıç ayrıca Başkan Adayı Dinçer Orkan’ı Tarihi Zağnos Paşa Camii’nde buluşmaya davet etti.

Bağımsız Aday Osman Kılıç yaptığı açıklama şu şekilde; “Bay Başkan Küçük Emrah gibi sağda solda iki gözün iki Çeşme ağlamayı bırak! Ben tek tabanca halkın içindeyim ve seçim kampanyası çalışmalarıma devam ediyorum. Sen ve saz arkadaşların gerek fısıltı gazetesinin gerekse Karesi Belediyesinin kasasından büyük paralar ödediğin yerel gazetelerdeki yandaşların tarafından yalan yanlış algılarla Karesi halkının kafasını bulandırarak koltuğu Rüzgârın oğluna nasıl kaptırmam diye tatlı su kurnazlığı yapıyorsun! Sayın Başkan Karesi Belediyesinin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bütün imkanlarını kullanarak seçim kampanyası yürütüyorsunuz, böylesi ucuz, ahlak dışı yollara başvurarak bizleri itibarsızlaştırabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun biz senin gibi gücümüzü makamdan değil bizzat Egemenliğin gerçek sahibi milletimizden alıyoruz. Cenab-ı Allah ve Karesi halkımız şahittir seçim çalışmalarımızda şahsınız başta olmak üzere hiçbir aday arkadaşım hakkında tek bir kötü cümle kurmadan, kimseyi kötülemeden, kimseyi karalamadan arkamdan yürüyen dava arkadaşlarımla birlikte Osman Kılıç’a yakışır şekilde toplumun tamamını kucaklayan şeffaf bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Hatırlatmakta fayda var! Seçimlere On gün kaldı, Paşa Camii önünde bulaşalım Kamuoyunun önünde konuşalım diye sizi davet etmiştim hala sizden ses Seda çıkmadı! Ben bir kez daha davet ediyorum. Halkımızın önünde çıkalım seçim kampanyasında sende bende hangi kaynakları kullanıyoruz, kimler bize maddi olarak destek oluyor sende bende cebimizden kaç para harcadık teker teker kamuoyuna açıklayalım. Varsa cesaretin gel Paşa Camii meydanına açıkla, yoksa ben Karesi Belediye Başkanı olarak mazbatamı alarak senden görevi aldığım gün Bu milletin paralarını şahsi menfaatlerin için nerelere harcadığını teker teker belgeleriyle kamuoyuna açıklayacağım. Şahsınıza ve ekibinize tavsiyem Küçük Emrah gibi ağlamayı, sızlamayı bırakarak, görev süreniz olan son beş yılda unuttuğunuz halkımızdan helallik isteyerek milletin size emaneti olan makamlardaki özel eşyalarınızı toplamaya başlamanızdır. Halkımız ve sevenlerimiz rahat olsun. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bir şey değişecek Karesi değişecek.”

Haber: Hüseyin TÜLEK