Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ve beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Belgin Uygur , Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok, Mustafa Canbey ve Ali Taylan Öztaylan, Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, Gençlik Kolları Başkanı Tunahan Palaz ile birlikte Edremit çıkarması yaptı.

Teşkilat ziyaretiyle başlayan programda birlik ve beraberliğin altını çizen Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, ilçenin ve bölgenin tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirtti.

Aydemir ziyarette iktidar partisi olarak vatandaşların her alandaki talep ve ihtiyaçlarını değerlendirmeye devam ederek, yeni yatırımlarla Edremit’in bölgenin parlayan değerlerinden biri olması adına çalışmalar sürdüğünü vurguladığı konuşmasında: "Her bir proje ve yatırımın takipçisiyiz. Meydanı boş bırakmaya hiç niyetimiz yok. Milletvekillerimiz, teşkilat üyelerimizle, il ve ilçe yönetimlerimiz ile safları sıkı tutarak şehrimizi yerel yönetimin zaafiyetlerine yedirmeyeceğiz.

 Edremit’e bugüne dek sözü verilen hizmetlerin tamamlanması ve devamı adına buradayız.

İşimizin başında, teşkilatımız ile davamızın arkasındayız.” ifadeleriyle

İcraatın ve geleceğin partisi AK Parti’nin gücünün körfez bölgesinde de sürdüğü mesajını net bir şekilde verdi.

Edremit’e Verilen Sözler Hayata Geçiyor!

Üç Yeni Okul İle Yeni Eğitim-Öğretim Dönemine Hazırlıklar Tamam !

AK Parti heyeti beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp eşliğinde  Edremit ilçesine kazandırılan 250 kişilik öğrenci yurdu inşaatına da ziyarette bulunarak,

hazırlıkları yerinde inceledi.

Edremitli  Gençler İçin Tüm Hazırlıklar Tamam

İcraat, Gelecek Ve Umudun Partisi AK Parti'nin Yatırımlarına devam ettiğini belirten İl Başkanı Mehmet Aydemir "Edremit’in en temel ihtiyaçlarından olan öğrenci yurdu kapasitesi, gerek özellikleri gerekse  donanım kalitesi ile tam not alacak olan yurdumuz gençler için hazırlanmaya devam ediyor.

Aynı zamanda

Mehmet Raşit Ertaş Cumhuriyet İlkokulu,

TOBB EDREMIT KÖRFEZ ÖZEL EGITIM Uygulama Okulu (II. KADEME) ve

Edremit anaokulunun tamamlanan çalışmalarıyla çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için büyük önem taşıyan yatırımları, maziden atiye uzanan Türkiye Yüzyılı’na yaraşır şekilde şehrimize, Edremit’e kazandırıyoruz" İfadelerine yer verdi.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ve Milletvekilleri Belgin Uygur, İsmail Ok , Mustafa Canbey ve Ali Taylan Öztaylan yirmi ilçede olduğu gibi Edremit içinde çalışmalara vatandaşın talep ve beklentilerine kulak kesilerek her daim hizmette olacaklarını belirterek, yeni yatırımların ilçeye hayırlı olmasını dilediler.

Haber: Oğuzhan Gecer