CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı yerel seçim döneminde adeta parti yönetimi tarafından mobbinge uğruyor. Hangi amaca hizmet ettiği bilinmeyen bir grup partili Serkan Sarı'yı yerel seçim sürecinde karar mekanizmalarından ve aday belirleme sürecinden uzaklaştırmak, deyim yerindeyse saf dışı etmek istiyor. Fakat Serkan Sarı bu ucuz oyunlara ve masa başı operasyonlarına boyun eğmeyecek kadar kurt bir siyasetçi.

Serkan Sarı'yı oyun dışı bırakmak isteyenlere bir çağrımız var... Sarı, bu ucuz romanları çook önceden okumuş ezberlemiş bir isim... Dikkat edin de siz siyasetin dışında kalmayın!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı için şu sıralar parti içinde derin bir yapı siyasi operasyon yapmaya hazırlanıyor. Yılların tecrübeli siyasetçisi Serkan Sarı'nın olan bitenden haberdar olduğu ve kendisi hakkında çalışma yapan ekibi bildiği, fakat şuan sessizliğini koruduğu öğrenildi. Sarı'ya karşı operasyon yapmaya kalkan ekibin, yerel seçimler öncesi Serkan Sarı'yı pasifize edip, Belediye Başkan Adaylarını ve Meclis Üyelerini belirleme sürecinden uzaklaştırmak. Bunu yaparak Serkan Sarı'yı Ensar Aytekin'e karşı kışkırtmaya çalışan ekip, meclis adaylıkları ile ilgili kendi planlarını devreye sokmak istiyor. Fakat Hem Serkan Sarı, hem de Ensar Aytekin olan biten her şeyin farkında!

(Necdet Pekmezci)