Marmara Adası’na ziyarette bulunan CHP Balıkesir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, vatandaşlar tarafından gülen yüzlerle karşılandı.

31 Mart Yerel Seçimleri için tam gaz çalışmalarına devam eden CHP Büyükşehir Başkan Adayı Ahmet Akın Marmara Adası sakinleri tarafından sıcak ve gülen yüzlerle karşılandı. Projelerini ve seçilmesi halinde Balıkesir’e kazandıracağı çalışmalardan bahseden Ahmet Akın’a Marmara Adası sakinleri, “bizler sana inanıyoruz, yapabileceklerinizin de farkındayız. Desteğimiz sizinle” diyerek Akın’a destek vereceklerini ifade etti.

Parti Tabanı Hep Yanında

CHP Büyükşehir Başkan Adayı Ahmet Akın’ı her gittiği ziyarette yalnız bırakmayan CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı yine Akın’ı yalnız bırakmadı. Seçim çalışmalarından, pankart krizlerine kadar her “daim yanında olacağım” olacağım diye Serkan Sarı ve CHP teşkilatı Ahmet Akın’ı Marmara Adasında yalnız bırakmaması vatandaş tarafından da büyük beğeni topladı. Akın, seçim çalışmalarına devam edeceği ve Balıkesir’de yaşayan bütün vatandaşlar için çalışmaya devam edeceğini kaydetti.

Haber: Hüseyin TÜLEK