Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı final maçında İtalya ile karşılaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya’ya 3-0 kaybetti.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı final maçında İtalya ile karşılaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya’ya 3-0 kaybetti. Yüzlerce Şişlili, mücadeleyi Şişli Belediyesi tarafından Habitat Parkı’nda kurulan dev ekrandan takip etti.
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda yarı finalde İtalya ile karşılaştı. İtalya’ya 3-0’lık skorla mağlup olan milliler, finale çıkma şansını kaybetti. Yarı finalde İtalya’ya kaybeden A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya ile bronz madalya için karşı karşıya gelecek.
Şişli Belediyesi tarafından Şişli Habitat Parkı’na kurulan dev ekran karşısında toplanan binlerce yurttaş, A Milli Kadın Voleybol Takımı yarı final mücadelesini coşkuyla izledi. Maçın son düdüğüne kadar destek veren yüzlerce kişi, bir an olsun yerine oturmadı. Heyecan içinde geçen maçı İtalya’ya 3-0 kaybeden A Milli Kadın Voleybol Takımı, 10 Ağustos Cumartesi günü Brezilya ile bronz madalya maçına çıkacak.